Kantoorruimte in Brugge

Brugge is de stad met de meest actieve markt voor kantoorruimte. Vooral sinds deze stad de hoofdstad van Walloniƫ werd in 1986. De stad heeft een grote ontwikkeling gezien met de toestroom van publieke instanties en bijvoorbeeld advokatenkantoren.

In vergelijking met Luik, heeft Brugge echter nog steeds een lage hoeveelheid kantoorruimte. De stad biedt een mix aan zowel moderne, historische en nieuwe gebouwen. Tussen 2006 en 2007 is de bezettingsgraad van kantoren sterk toegenomen, na enige jaren van leegloop. Brugge is de meest actieve stad in Walloniƫ. Hier vindt men dan ook de hoogste huren in heel Walloniƫ.

Huur kantoorruimte in een business center

Velen die op zoek zijn naar kleinere kantoorruimte in Brugge zouden beter af zijn in een business center of bedrijvencentrum. In vergelijking met huur van traditionele kantoorruimte kan een bedrijvencentrum veel flexibere voorwaarden en mogelijkheden bieden, die maken dat u makkelijk en snel een kantoor kunt betrekken en ook weer verlaten kunt, zonder een grote binding te hebben. Eveneens is het eenvoudig het gehuurde kantoor uit te breiden op het moment dat uw onderneming wil uitbreiden, of in te krimpen in wat mindere tijden. Lees meer over de voordelen van een bedrijvencentrum of bekijk de beschikbare kantoorruimte in Brugge door onderstaand te klikken:

Vind kantoorruimte in business centers in Brugge

Prijsniveau voor huur traditioneel kantoor in Brugge

Indien u op zoek bent naar een beschikbaar kantoor in Brugge, dan kan het moeilijk zijn een overzicht te krijgen van wat uiteindelijk de totale prijs wordt. Op de onderstaande pagina vindt u een goed overzicht van de markt voor kantoorruimte in Brugge met concrete cijfers voor het niveau van de huur en tevens een uitleg over hoe u de totale kosten voor de huur van een kantoorruimte kunt berekenen.

Lees meer over de markt voor kantoorruimte in Brugge

Bent u op zoek naar een kantoor of kantoorruimte te huur voor uw bedrijf?
Onafhankelijk van welke kantoorruimte u naar op zoek bent, dan kan huur-kantoorruimte.be van dienst zijn.