Kantoorruimte in Luik

Luik is een oude, historische universiteitsstad. Er zijn 187.000 inwoners. Het hart van de stad is het culturele centrum, met daarbij de universiteit en het nabijgelegen park. De kantoormarkt in het centrum van de stad heeft een zwakke ontwikkeling doorgemaakt in de laatste jaren, met uitzondering van enige nieuwe projecten voor publieke organisaties. Luik heeft het grootste aanbod aan kantoorruimte van Walloniƫ. Het grootste gedeelte, 62%, is echter oud, slechts 34 % bestaat uit nieuwe en moderne gebouwen.

Huur kantoorruimte in een business center

Velen die op zoek zijn naar kleinere kantoorruimte in Luik zouden beter af zijn in een business center of bedrijvencentrum. In vergelijking met huur van traditionele kantoorruimte kan een bedrijvencentrum veel flexibere voorwaarden en mogelijkheden bieden, die maken dat u makkelijk en snel een kantoor kunt betrekken en ook weer verlaten kunt, zonder een grote binding te hebben. Eveneens is het eenvoudig het gehuurde kantoor uit te breiden op het moment dat uw onderneming wil uitbreiden, of in te krimpen in wat mindere tijden. Lees meer over de voordelen van een bedrijvencentrum of bekijk de beschikbare kantoorruimte in Luik door onderstaand te klikken:

Vind kantoorruimte in business centers in Luik

Prijsniveau voor huur traditioneel kantoor in Luik

Indien u op zoek bent naar een beschikbaar kantoor in Luik, dan kan het moeilijk zijn een overzicht te krijgen van wat uiteindelijk de totale prijs wordt. Op de onderstaande pagina vindt u een goed overzicht van de markt voor kantoorruimte in Luik met concrete cijfers voor het niveau van de huur en tevens een uitleg over hoe u de totale kosten voor de huur van een kantoorruimte kunt berekenen.

Lees meer over de markt voor kantoorruimte in Luik

Bent u op zoek naar een kantoor of kantoorruimte te huur voor uw bedrijf?
Onafhankelijk van welke kantoorruimte u naar op zoek bent, dan kan huur-kantoorruimte.be van dienst zijn.